Mijn aanbod

Fit in je vel, met een sterke mindset. Ik weet hoe het is teveel overgewicht te hebben en niet fit te zijn. De keerzijde is dat ik weet hoe het is om fit te zijn.

Jij bent het uitgangspunt en jouw situatie is uniek. Het uiteindelijke resultaat van mijn aanbod is dat jij je blij voelt in je lichaam. Zo kan jij het mooiste geven aan jouw omgeving.

Gepersonaliseerd aanbod

Na ‘Fit in je vel in 3 maanden’ ben jij de fitste versie van jezelf. Je zult weer energiek zijn én met een dosis zelfvertrouwen durf je alles aan te trekken en ben je trots op je lichaam.

Daarnaast zul jij de persoon worden die je graag wilt zijn op het gebied van fitheid. Geniet van je van het leven. Heb jij de totale controle over jouw leefstijl. Maak jij persoonlijk goede keuzes op het gebied van de vier pijlers. Heb jij blijvend resultaat waar jezelf voor hebt gezorgd. 

Hoe ziet dit programma er praktisch uit?

We trappen dit proces af waarin ik in jouw persoonlijke situatie duik. In dit gesprek bespreken we veel zaken en leggen we jouw leerpunten bloot voor de aankomende tijd. 

Vervolgens maak ik een gepersonaliseerd plan waarin de vier pijlers van een bewuste leefstijl de basis zijn. Ik ga je in eerste instantie op weg helpen, zodat niet al jouw energie uitlekt naar de opstart.

Vervolgens hebben we 12 weken lang iedere week een gesprek van een half uur waarin wij de afgelopen week en komende week evalueren. Waarin jij jouw vragen mag stellen. Ik ben je stok achter de deur, zodat het je deze keer echt gaat lukken.

Producten

Om je echt goed te voelen heeft je lichaam een breed assortiment aan waardevolle voedingsstoffen nodig. Dus moet je, om je krachtig te voelen, een uitgebalanceerd voedingspatroon volgen inclusief een gevarieerde selectie aan vers fruit en groenten.

Omdat dit niet gemakkelijk dagelijks te doen is, heeft de Juice Plus+® Company de beste delen van 30 soorten fruit, groenten en bessen in capsulevorm geconcentreerd. Je krijgt nu alle voordelen uit waardevolle plantenstoffen, vitaminen en mineralen. Je zult ook optimaal voorzien worden van krachtige antioxidanten, die belangrijk zijn voor je welzijn.

Waarom Juice Plus+®?

Je wilt gezonder eten, maar je hebt niet voldoende tijd elke maaltijd perfect te plannen.

Juice Plus+® kan helpen: onze producten overbruggen het gat tussen wat we elke dag eten en wat we elke dag zouden moeten eten. Volwassenen nemen dagelijks 2 fruit, groenten en bessen capsules met veel water. Kinderen tot 13 jaar nemen 1 fruit, groenten en bessen capsule per dag.

Juice Plus+® maakt het mogelijk om elke dag op een gemakkelijke manier te genieten van de voordelen van fruit en groenten.  Natuurlijk moet je nog steeds elke dag vers fruit en groenten eten. Op die manier zult je een uitgebalanceerd voedingspatroon hebben en sterk en fit blijven. Er is geen betere kans om van een lang en gezond leven te genieten.

Plan een gratis sessie

Ik ben geïnteresseerd in...
Naam
E-mail
Telefoon nummer
Opmerkingen

FAQ

Frequently Asked Questions / Veelgestelde vragen

Ieders proces (lees doel en toewijding) is anders. Daarom is dit lastig te zeggen. Maar als je er voor gaat is er veel mogelijk. Samen zullen we gaan voor je doelen.

Dit hangt er vanaf of je voor een programma kiest met of zonder producten. We zullen eerst samen in gesprek gaan over je doelen. Uiteindelijk kun je vandaag nog starten!

Dit is erg persoonlijk. Echter is het wel zo dat een verandering in je leefstijl tijd en energie kost. Je zult zelf ook moeten ontdekken hoeveel tijd je er aan kwijt bent. Wel help ik je op weg met handige en praktische tips! Jouw programma sluit dus echt aan bij jou proces en leven.

Je kan betalen in termijnen maar ook in één keer.

Je kan zeker ook jouw aanvullingen bestellen, ook zonder een programma bij mij te volgen. Dit is helemaal aan jezelf.

20 jaar ervaring en onafhankelijke medische onderzoeksprogramma’s hebben bewezen dat terecht aan Juice Plus+® gerefereerd kan worden als “het Beste na fruit en groenten”. Door samenstelling van Juice Plus+® met speciaal ontwikkelde fruit en groenten concentraat, gecombineerd met geselecteerde vitaminen van natuurlijke oorsprong, ontstaat een hoog aanbevelingswaardig product. De voedingsstoffen in Juice Plus+® ondersteunen uw gezondheid op verschillende manieren

Wij adviseren slechts 1 Juice Plus+® fruit, groenten en bessen-capsule per dag voor kinderen in de leeftijdscategorie 6 tot 13 jaar. Het poeder van de capsule kan ook in het voedsel van kleine kinderen gemengd worden (zie vraag 4). De aanbevolen hoeveelheid voor volwassenen geldt voor kinderen ouder dan 13 jaar.

Juice Plus+® kan om verschillende redenen niet vergeleken worden met normale vitaminen producten. De belangrijkste stoffen in Juice Plus+®  zijn de hoge concentraties fruit, groenten en bessenpoeder, die u voorzien van waardevolle voedingsstoffen en ook van vitaminen en mineralen. De speciale waarde van Juice Plus+® ligt in de synergie van al deze stoffen uit natuurlijke bronnen en niet in de dosis geïsoleerde “individuele stoffen”.

Het brede scala van fruit, groenten en bessen is gecultiveerd in plaatsen waar de beste groeicondities zijn. Dit houdt locaties in Noord Amerika en Europa in. Na het oogsten, vindt de verwerking zeer snel plaats om de hoogst mogelijke inhoud van waardevolle voedingsstoffen te waarborgen, gebruikmakend van de laatste ‘state of the art’ technologie. Bovendien worden de sap en pulp van fruit, groenten en bessen, de kernen en schillen ook deels gebruikt. Na een uiterst voorzichtig droogproces, worden voor heel Europa  in Zwitserland de concentraten Juice Plus+® poeders gecapsuleerd of  vervaardigd tot Soft Chewables. Daarom wordt Juice Plus+® onderworpen aan Zwitserse kwaliteitscontroles.

We gebruiken waar mogelijk  biologisch geteeld fruit, groenten en bessen voor de productie van Juice Plus+®. Alle ingrediënten worden voortdurend geanalyseerd op de aanwezigheid van pesticiden en herbiciden om de hoge kwaliteitsstandaard van de Juice Plus+® producten te waarborgen. Ondanks dit is Juice Plus+® niet een biologisch product volgens de huidige richtlijnen.

In overeenstemming met de huidige standaard volgens de Codex Alimentarius Commissie (FAO, WHO evenals EU-verordening (EU) nr. 609/2013 en nr. 828/2014) moet het glutengehalte onder 20 ppm (mg/kg) liggen om als ‘glutenvrij’ te worden gekwalificeerd. Dit geldt voor alle JuicePLUS+ voedingssupplementen

Ik heb Nelleke nu 2 jaar geleden leren kennen en vanaf begin af aan had ik een heel fijn gevoel bij haar manier van coachen. Heel natuurlijk zonder druk. De supplementen hebben mij geholpen er bewuster van te worden wat ik eet en geven mij net die boost die ik anders te kort kom. Nelleke staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en geeft persoonlijke aandacht waar nodig. Ook mijn kinderen hebben de “snoepjes” en die gaven aan zich minder moe te voelen. Ik ben blij dat ik via Nelleke mij meer bewust ben geworden over gezond leven en volg haar dan ook graag voor tips en adviezen.
Winny
Nelleke is een open boek. Een topper! Eerlijk, vol energie en passie. Ze deelt zoveel met je. Allemaal info en tips die van toepassing zijn en waar je iets aan hebt in je proces tot meer energie en afslanken. Van sport tips tot goede voeding. Haar positiviteit sleept je er doorheen. Ze staat altijd voor je klaar als je vragen hebt, maar ook als het even niet goed gaat. Nelleke stelt zich kwetsbaar op. Ze laat haar eigen ervaring zien van vallen en opstaan tot het doel bereiken. Dat kan voor ieders proces een leer zijn.
Jelly

Juicy Nelly

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.