Contact

Heb je een vraag aan mij, over wat ik voor jou kan betekenen of lijkt het je leuk om samen te werken aan jouw proces? Vul het contactformulier in en je hebt binnen 24 uur een antwoord.

Plan een gratis sessie

Ik ben geïnteresseerd in...
Naam
E-mail
Telefoon nummer
Opmerkingen
Ik heb Nelleke nu 2 jaar geleden leren kennen en vanaf begin af aan had ik een heel fijn gevoel bij haar manier van coachen. Heel natuurlijk zonder druk. De supplementen hebben mij geholpen er bewuster van te worden wat ik eet en geven mij net die boost die ik anders te kort kom. Nelleke staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en geeft persoonlijke aandacht waar nodig. Ook mijn kinderen hebben de “snoepjes” en die gaven aan zich minder moe te voelen. Ik ben blij dat ik via Nelleke mij meer bewust ben geworden over gezond leven en volg haar dan ook graag voor tips en adviezen.
Winny
Nelleke is een open boek. Een topper! Eerlijk, vol energie en passie. Ze deelt zoveel met je. Allemaal info en tips die van toepassing zijn en waar je iets aan hebt in je proces tot meer energie en afslanken. Van sport tips tot goede voeding. Haar positiviteit sleept je er doorheen. Ze staat altijd voor je klaar als je vragen hebt, maar ook als het even niet goed gaat. Nelleke stelt zich kwetsbaar op. Ze laat haar eigen ervaring zien van vallen en opstaan tot het doel bereiken. Dat kan voor ieders proces een leer zijn.
Jelly

Juicy Nelly

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.