Waar een wil is, is altijd een weg
Ja maar… het wordt nu donkerder buiten, hoe moet het allemaal? Voor je verder leest moet je dit weten: jouw brains zullen ALTIJD voor meest eenvoudige weg gaan.
Oké, dat gezegd hebbende. Dat het donkerder buiten wordt is je probleem niet. Jouw probleem is dat je op zoek bent naar een uitweg die je lekkerder past dan gaan voor je doelen. Ga all in of all out. En het kost allemaal wat meer daadkracht (om meer rust te pakken in de herfst en de winter) om te gaan staan voor onze doelen. Hetzelfde geldt voor mij.
Maar wat houd je tegen om het eens te gaan ontdekken?
Hoe ben jij te motiveren om wél aan je doelen te werken in de donkere periodes?
Without a plan there is no attack 💥
Niets is mooier dan fit en energiek aan jou game-plan van de dag te starten!

Ik post dagelijks over processen binnen een fijne leefstijl op mijn instagram. Ook deel ik hierover via mijn blogs op deze website. Ik hoop dat dit je motiveert en inzichten geeft. 

Juicy Nelly

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.