Trust the process
Reken jezelf niet arm als het een dagje minder gaat. Reken jezelf niet rijk als het goed gaat.
Een van de grootste leerprocessen in de grote verandering is met je mindset handelen. Op de goede dagen, maar ook op de minder goede dagen.
Anders leren leven, loskomen uit oude patronen en gedachten, gaat over de bergtoppen en door de dalen. Natuurlijk voelen de bergtoppen fantastisch, maar de groei vindt in het dal plaats.. Het stokje wordt zo snel neergegooid als het even ‘tegenzit’; vaak zitten de emoties in de weg, ons lichaam is vaak nog sterk genoeg om door te gaan maar onze grijze massa bovenin geeft eerder op.
Zoom even uit op deze momenten, slaap even of voer jouw energizer uit. Je zult zien dat je het nadien toch weer een stukje anders ziet. De oplossing voor het probleem doet zich al vaak snel voor. Het is het waard om dit proces aan te gaan, maar ik kan me goed voorstellen dat je het uitstelt omdat je niet weet waar je starten moet.
Druk op de button gratis sessie om zo samen te kijken naar jouw huidige situatie. Samen gaan we er tegenaan!

Ik post dagelijks over processen binnen een fijne leefstijl op mijn instagram. Ook deel ik hierover via mijn blogs op deze website. Ik hoop dat dit je motiveert en inzichten geeft. 

Juicy Nelly

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.