Als je vertrouwen hebt, kun je alles
Succes is nooit toeval..
Succes is nooit toeval! Van de week zei iemand tegen mij ´jij hebt altijd zo zeker van je zaak van wat je doet, ook al zou het niet waar zijn – je gelooft het dan alsnog .. en misschien ben ik stiekem wel jaloers dat je zoveel bent afgevallen en zo stabiel blijft…´ Vanuit zulke situaties groeit er in mijn hoofd altijd prachtige content. Althans, dat vind ik zelf. En stiekem lach nu heel hard.. 😉 ´Maar wat als het mislukt?´ óf ´Ik wil wél, maar wat nou als ik na die 120 dagen weer terugval en ik nog dikker wordt?´ Dit zijn twee varianten uit de lijst veel gehoorde bezwaren omtrent vertrouwen hebben je lichaam en geest ten aanzien van een andere leefstijl gaan leven. Laat ik gelijk maar heel duidelijk zijn: vertrouwen in je eigen lichaam (en geest) krijg je alleen maar door op WEG te gaan.
Zo begon ik vier jaar geleden met knikkende knieën aan mijn eigen nieuwe leefstijl, mijn resultaten werden onderweg schitterend: ik kreeg meer energie, ik verloor 30 kilo aan vetweefsel, als ik opstond had ik zin in de nieuwe dag, kreeg ik veel meer concentratie en werd de aandacht voor mezelf en mijn omgeving groter. … guess what? Mijn vertrouwen, in dat ik het wél kon, groeide onderweg! Ik deed elke dag de acties die nodig waren, nam genoegen met better than perfect en vanuit daar werd mijn leefstijl stabiel. Zo groeide mijn vertrouwen en kwam mijn persoonlijke succes. Maar – je kan te lang wachten. Er komt een moment dat de angst om te blijven staan (en de situatie te accepteren zoals ie is) groter is dan de angst om maar ´gewoon´ te gaan springen. En spring je? Dan kun je onderweg alles aan. In dit proces is enorm waardevol om te bedenken waarom je niet gaat springen (en dus nog geen vertrouwen hebt): waar ligt dat dan aan? Als je weet wat het probleem is kun je aan de oplossing gaan werken. Zo komt vertrouwen… En zie je het zelf niet? Maar wil je heel graag gaan springen? Boek dan een gratis sessie met mij! https://juicynelly.com/mijn-aanbod/

Ik post dagelijks over processen binnen een fijne leefstijl op mijn instagram. Ook deel ik hierover via mijn blogs op deze website. Ik hoop dat dit je motiveert en inzichten geeft. 

Juicy Nelly

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.