Jouw betrouwbaarheid
Welke (kleine) verandering wil jij deze week maken? Waaraan kun jij je committeren om dat de komende 5 dagen ELKE dag te doen?
Thoughts: – Iedere dag een bewust ontbijt – Iedere dag een wandeling? (OOK als het minder mooi weer is!) – Iedere dag wat rustmomentjes nemen – Iedere dag een gezonde snack mee in je tas
Start met het aan jezelf bewijzen van die kleine verandering. Met het opbrengen van de discipline voor die kleine taak. Met iedere (kleine) positieve verandering kan je namelijk in een totaal andere state of mind komen en kan het begin zijn van een nieuw hoofdstuk. Het belangrijkste is dat je vertrouwen wint in jezelf op dit gebied en dat je je eigen betrouwbaarheid traint.
Jouw betrouwbaarheid, naar jezelf toe, is namelijk je grootste blijk van zelfwaardering en eigenwaarde. Wat is jouw doel voor deze week?
Want na deze 5 dagen heb jij jezelf overtroffen: je kan wél afspraken met jezelf maken en je er aanhouden. En zonder dat je het misschien door hebt ben je onderweg naar een fittere versie van jezelf!

Ik post dagelijks over processen binnen een fijne leefstijl op mijn instagram. Ook deel ik hierover via mijn blogs op deze website. Ik hoop dat dit je motiveert en inzichten geeft. 

Juicy Nelly

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.