Hoe train je je mindset?
Beter gezegd eigenlijk; hoe managed jij mind mindset
Lieve volgers, daar heb in geen kant en klaar antwoord op. Wat in wel kan zeggen is dat jij alleen weet wat er in je hoofd omgaat. Ga je met jezelf in gesprek. Wat zijn je grootste struggles met een gezonde en bewuste leefstijl? Doordat je met jezelf in gesprek gaat en oprecht durft te vallen (EN uiteraard weer opstaat) zul je verandering gaan merken!
De oplossingen en veranderingen liggen echter vaak wel in eerste instantie buiten je comfortzone! Wat ik echter helaas vaak zie is dat mensen niet echt graag (genoeg) WILLEN. Niet écht dat extra stapje buiten hun comfort zone willen zetten. Niet écht all-in durven gaan. Bv. Niet écht tegen hun vrienden durven zeggen dat ze een weekend geen alcohol drinken. Maar ook niet echt willen veranderen maar wel klagen dat er niks verandert. Daarom vraag ik me wel eens af, wat zou je wel niet kunnen bereiken als je het echt graag zou WILLEN!

Ik post dagelijks over processen binnen een fijne leefstijl op mijn instagram. Ook deel ik hierover via mijn blogs op deze website. Ik hoop dat dit je motiveert en inzichten geeft. 

Juicy Nelly

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.