Akkoord gaan met je eigen excuses..
‘’Ik voel me vooral goed: dus ik ga er nog niet voor. Ik heb wel dromen en doelen.. maar ach, die kunnen nog wel even wachten’’ Bovenstaande kreeg ik van de week binnen in mijn mailbox.. En iets resoneerde niet helemaal, je snapt het wel. Ergens loopt het gedachtengoed een beetje scheef. Helemaal niet erg.
Een ieder mag dit zelf invullen, maar vaak kiezen we als mensen voor comfy situaties: want dat is heerlijk veilig en dan hoeven we ook geen uitdagende dingen te doen. Accepteer je huidige situatie of vuur voor je dromen en doelen en ga je de uitdagende zaken aan? Je kunt op elk moment beginnen met het leven van jouw nieuwe leefstijl, zelfs nú. Want…
Als jij blijft kijken zoals je er altijd naar keek, blijf je zien wat je altijd al zag. Als jij blijft denken zoals je altijd dacht, blijf je denken zoals je altijd deed. Als je blijft geloven wat je altijd geloofde, blijf je geloven zoals je altijd heb geloofd. Als je doet wat je altijd deed, blijf je doen zoals je het altijd hebt gedaan. Als je blijft leven zoals je altijd hebt geleefd, blijft je leven zoals het nu wordt geleefd.
Maar als je nu je ogen sluit, en je ware zelf van binnen voelt, dan kom je uit deze cirkel en kan je steeds opnieuw beginnen zonder hier verandering in aan te brengen en weer te dealen met die onaangebroken doelen en dromen..
Dus. Ga jij akkoord met je eigen excuses en blijf je lekker dromen? Je kan nú beginnen en weet je niet hoe? Ik help je graag op weg!

Ik post dagelijks over processen binnen een fijne leefstijl op mijn instagram. Ook deel ik hierover via mijn blogs op deze website. Ik hoop dat dit je motiveert en inzichten geeft. 

Juicy Nelly

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.