Een wens of verlangen zonder doel, is doelloos
Luister eens op een random moment naar verhalen om je heen.
Hoe vaak gaat het wel niet over een wens of verlangen?
‘Ik zou zo graag ..’ ‘Was ik maar..’ ‘Als ik foto van toen bekeek..’
En hoe formuleer jij jouw wens of verlangen?
Een wens of verlangen zonder actie zal je geen steek verder brengen. Er zal actie nodig zijn om daar te komen. Maar wees daarin ook realistisch; ik zou bv kunnen zeggen dat ik graag naar maat 34 wil toe werken door elke week 4x te sporten en gezond te eten. Al zou ik 5x sporten en niets ongezonds in m’n mond steken: ik ga daar nooit komen. Puur en alleen al omdat ik genetisch gezegend ben met brede heupbotten.
Ga op weg, wees streng en lief voor jezelf: maar bovenal pas Juicy Nelly haar motto toe. ‘ Consistentie boven.. intensiviteit. ‘ Geef je proces en je doelstellingen de ruimte, dan gaan ze groeien en zul je versteld staan van wat je kunt! Let’s go X

Ik post dagelijks over processen binnen een fijne leefstijl op mijn instagram. Ook deel ik hierover via mijn blogs op deze website. Ik hoop dat dit je motiveert en inzichten geeft. 

Juicy Nelly

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.