Moed verloren, al verloren
De essentiele onderdelen voor ons als mens, ook wel de vier pijlers voor onze gezondheid, zijn hier en daar wat ontregelt. Bij de een wat meer dan bij de ander.
Misschien zeg jij wel elke dag tegen jezelf dat je vandaag toch eens wat beter water gaat drinken.. óf je vandaag echt moet bewegen van jezelf.Je kan zo blijven steken op dat ene punt.. Er zijn zoveel kleine, handige trucs om die pijler toch weer onder controle te krijgen.
Alleen zie je het misschien zelf niet meer. Je moed is op, je gaat liever voor de ander want ach… de ander is toch belangrijker? Je denkt misschien zelfs wel dat er voor jou geen hoop meer is.
Maar jij doet er toe. Ook heb je nog hoop! Als jij niet voor jezelf zorgt: wie doet het dan wel?!
Als geen ander weet ik hoe uitdagend het is om deze verandering door te maken. Maar als geen ander weet ik hoe mooi dat proces is om wél door te maken. En wat dat te weeg brengt in de dagelijkse praktijk. De meest energieke versie van jezelf: voor jezelf en je omgeving!
Waar ga je vandaag mee beginnen?
Als je het zelf even niet ziet.. boek vandaag dan nog je gratis sessie met mij, samen zien we meer dan jij alleen!
Het komt goed, ik was 4 jaar geleden ook bijna de moed kwijt: maar toch duwde mijn pijn mij richting moed om toch de weg van verandering aan te gaan. Opgeven wordt nooit beloond, doorgaan wel!

Ik post dagelijks over processen binnen een fijne leefstijl op mijn instagram. Ook deel ik hierover via mijn blogs op deze website. Ik hoop dat dit je motiveert en inzichten geeft. 

Juicy Nelly

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.